Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت فرهنگ و جوانان اقلیم کردستان عراق امروز (دوشنبه) از شهرام ناظری استاد پیشکسوت آواز مقامی و موسیقی سنتی ایران، تقدیر کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، «محمد حمه سعید» وزیر فرهنگ و جوانان اقلیم کردستان عراق در آیین تقدیر از ناظری گفت که «امروز در اربیل، روبروی یکی از قامت های بلند هنر و صدای اسطوره ای و آواز بی بدیل و فرشته ای در شکل انسان یعنی شهرام ناظری هستیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

ناظری نیز در سخنانی گفت که به عنوان یک هنرمند ایرانی و کردتبار در هر جا رفته ام، کوشیده ام جهان را با میراث موسیقی کردها آشنا کنم.

شهرام ناظری از هنرمندان کردتبار ایران است که در ۲۹ بهمن ماه ۱۳۲۸  در استان کرمانشاه متولد شد و یکی از پیشکسوتان و استادان مسلم آواز مقامی به ویژه عرفانی به شمار می رود.

این هنرمند برجسته ایرانی – براساس گزارش ها- تاکنون ۴۰ آلبوم موسیقی و آواز ارائه کرده و همواره کنسرت های او در داخل ایران و خارج کشور با حضور گسترده علاقه مندان همراه است. 

ناظری همچنین به خاطر موسیقی و آواز مقامی، نشان های تقدیر مختلفی در داخل و در سطح بین المللی کسب کرده که از جمله  آنها، نشان «شوالیه» فرانسه، «نشان مجمع انجمن فرهنگی آسیا» تقدیم شده به دست «بان کی مون» دبیرکل سابق سازمان ملل به او و همچنین، نشان طلایی مولانا اهدایی وزارت فرهنگ ترکیه به این استاد موسیقی سنتی ایرانی را می توان برشمرد.

برخی رسانه های غربی مانند «نیویورک تایمز» و «کریستین ساینس مانیتور» از او به عنوان «بلبل فارسی» و «لوچانو پاواروتی ایران» یاد کرده اند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: شهرام ناظری ، عراق ، کردستان عراق

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شهرام ناظری عراق کردستان عراق شهرام ناظری آواز مقامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۸۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو

چهل و ششمین جشنواره بین‌الملی فیلم مسکو به کار خود پایان داد و فیلم «آه سرد» موفق به کسب جایزه بهترین کارگردانی شد و جایزه بهترین مستند هم به «رُخ» رسید.

به گزارش ایسنا، چهل و ششمین جشنواره فیلم مسکو از ۱۹ تا ۲۶ آوریل (۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت) در روسیه برگزار شد و در شب اختتامیه فیلم «آه سرد» به کارگردانی ناهید عزیزی صدیق جایزه سنت جورج نقره‌ای بهترین کارگردانی بخش مسابقه اصلی، جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران و تقدیرنامه نتپک (شبکه ارتقای سینمای آسیا و اقیانوسیه) شد و همچنین جایزه بهترین مستند این رویداد سینمایی هم به «رُخ» ساخته سام کلانتری رسید.

در جشنواره مسکو امسال هم جایزه سنت جورج طلایی بهترین فیلم این رویداد سینمایی نیز به فیلم مکزیکی «شرم» ساخته «میوئل سالگادو» رسید.

«آهو» ساخته هوشنگ گلمکانی، «رُخ» ساخته سام کلانتری در بخش مسابقه آثار مستند، «سرد روشن» ساخته علی دارایی و «تاکسیدرمیست» ساخته سوسن سلامت و بهزاد علوی در بخش مسابفه فیلم های کوتاه و انیمیشن کوتاه «پیچ تاریخی» به کارگردانی میلاد محمدی و سریال «پوست شیر» برادران محمودی دیگر آثار ایرانی جشنواره مسکو امسال بودند.

چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو در بخش ویژه‌ای نیز به مرور آثار داریوش مهرجویی کارگردان فقید ایرانی پرداخت و فیلم‌های «هامون»، «گاو»، «درخت گلابی»، «لیلا»، «پری» و «اشباح» از جمله آثار این کارگردان فقید ایرانی به نمایش گذاشته شد.

جشنواره مسکو امسال طی هشت روز برگزاری میزبان نمایش ۲۴۰ فیلم از ۵۶ کشور بود. این جشنواره در سال ۱۹۳۵ تأسیس شد که آن را به دومین جشنواره قدیمی فیلم جهان پس از ونیز تبدیل می‌کند. جشنواره مسکو در ابتدا به صورت دوسالانه برگزار می‌شد اما از سال ۱۹۹۵ رویدادی سالانه شد، اگرچه در سال های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ برگزار نشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/ تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • دوقلوهای آواز ایرانی در شهر اصفهان به روی صحنه می‌روند
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • پخش صدای علیرضا قربانی قبل از مسابقه حساس فوتبال !
  • تدوین مستند «یک جهان آواز» به پایان رسید/ پرتره‌ای از استاد علی جهاندار 
  • تقدیر از سه چهره تاثیرگذار تئاتر ایران در شب کارگردان
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • آواز علیرضا قربانی در استادیوم فوتبال؛ جدی می‌فرمایید؟
  • تصاویر دیده نشده از محمدرضا شجریان
  • داستان تیتراژ سریال دلیران تنگستان