Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم ویژه جشنواره بین‌المللی «گلاویژ» با حضور چهره‌های فرهنگی و هنری از ایران و همچنین اهدای جایره به شهرام ناظری برگزار شد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی جشنواره، مراسم ویژه بیست‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی «گلاویژ»، با شعار «شهود و آزاد، آذین ‌گلاویژند» و با حضور چهره‌های ادبی و هنری از ایران و کشورهای مراکش، مصر، فرانسه، الجزایر، آمریکای لاتین، اردن، فلسطین، سوریه، لبنان و اردن در سلیمانیه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم، شهرام ناظری به همراه فرید الهامی با ساز تنبور و صابر نظرگاهی با ساز دیوان، مقام «ساروخانی» (از مقامات باستانی تنبور) را با شعری از سیدیعقوب ماهیدشتی اجرا کردند.

همچنین در این برنامه، ملا بختیار، دبیر بیست‌وپنجمین دوره جشنواره بین‌المللی «گلاویژ»، گفت: بزرگترین افتخار ۲۴ سال گذشته جشنواره «گلاویژ» در دو نکته مهم خلاصه می‌شود، اول این‌که در تمام دوره‌های برگزاری آن هیچ کلمه‌ای سانسور نشده است و دوم این‌که به هیچ شیوه‌ای اجازه نداده‌ایم که سیاست در امور جشنواره دخالت کند.    

در بخش دیگری از مراسم جشنواره بین‌المللی «گلاویژ»، «حمه‌ی حمه سعید»، وزیر روشنبیری (فرهنگ و هنر) اقلیم کردستان نیز سخن گفت.

همچنین در میانه بخش‌های مختلف این رویداد، جایزه ویژه سالگرد نقره‌ای بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی «گلاویژ» به پاسداشت «شکوه، توانایی و تلاش‌های خستگی‌ناپذیر» بزرگان عرصه فرهنگ و هنر به هفت شخصیت فرهنگی و هنری اهدا شد، از جمله: احمد سالار، نمایشنامه‌نویس و کارگردان تئاتر، ملا بختیار، نویسنده، فوئاد مجید مصری، ارغوان رسول، شاعر، شهرام ناظری، استاد آواز، مظهر خالقی، خواننده و انور قره‌داغی، رهبر ارکستر و موسیقی‌دان. 

شمس لنگرودی، شاعر نیز که میهمان ویژه بیست‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی «گلاویژ» بود، در مراسم افتتاحیه این رویداد به شعرخوانی پرداخت. 

اجرای موسیقی، نمایش، برگزاری جشنواره هنرهای تجسمی و نمایشگاه مد و لباس اقوام و ملیت‌های مختلف عراق و اقلیم کردستان از جمله دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

امسال از ایران این افراد در جشنواره گلاویژ حضور دارند: محمد صنعتی، شمس لنگرودی، عباس مخبر، افشین شاهرودی،  سعید عقیقی، مرضیه خرسند، ایلیا جواهر گیلانی، مهدی رفیع، احمد آفتابی، سارا سالار، نرگس مساوات، ابوالفضل حری، علیرضا ارواحی، فرزانه فاضلی‌نژاد، محمد راغب، فیض شریفی، بهاءالدین مرشدی، علیرضا آقایی‌راد و مجتبی ویسی. 

 

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: شهرام ناظری ، مظهر خالقی ، جایزه گلاویژ ، اقلیم کردستان عراق ، جشنواره گلاویژ

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شهرام ناظری مظهر خالقی جایزه گلاویژ اقلیم کردستان عراق جشنواره گلاویژ جشنواره بین المللی شهرام ناظری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۷۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی میزبان عصر جمعه در آیین اختتامیه دومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر مغان در منطقه جعفرآباد اظهار کرد: برگزاری جشنواره های مختص جامعه عشایری برای نکوداشت این جامعه عظیم و سترگ در کشور جای قدردانی دارد.

وی با اشاره به اینکه عشایر هویت و تاریخ ملت ایران هستند، خاطرنشان کرد: دومین جشنواره بین المللی عشایر مغان ظرفیتی عظیم برای معرفی توانمندی های عشایر ایران در سطح ملی و بین المللی است و در این زمینه باید تمامی دستگاه های اجرایی پای کار باشند.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور عشایر مغان را جزو عشایر بااصالت و ریشه دار کشور معرفی کرد و گفت: معرفی و تبیین خدمات و ثمرات عشایر شاهسون مغان ضروری است و در این راستا برگزاری کنگره و همایش ملی و استانی برای معرفی و تبیین جایگاه جامعه عشایری در زندگی مردمان ایران زمین و به خصوص استان اردبیل مهم به نظر می رسد.

میزبان ثمرات برگزاری دومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر شاهسون مغان را یادآور شد و بیان کرد: هدف از برگزاری این رویداد هماهنگی دستگاه های اجرایی برای مدیریت کوچ و معرفی آداب و سنن و زندگی مردمان کوچرو استان اردبیل و استان های شرکت کننده است.

وی خواستار برندسازی محصولات تولیدی جامعه عشایری مغان از جمله پنیر و لبنیات تولید شده توسط این قشر شد و گفت: لازم است که تولیدات این زحمتکشان در قالب برند شاهسون تولید و در بازارهای داخلی و بین المللی عرضه شود.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور از حضور ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل عشایری در کشور خبر داد و تصریح کرد: این عشایر در قالب سه ایل بزرگ بختیاری، قشقایی و شاهسون در حال کار و تولید هستند.

میزبان با بیان اینکه ۶۰ اداره و دستگاه اجرایی در راستای ساماندهی امور عشایر دخیل هستند، اظهار کرد: خدمات رسانی به جامعه عشایری و هماهنگی برای خدمات بیشتر دو وظیفه اساسی سازمان امور عشایری کشور است که با تمام توان در ادای وظیفه به این جامعه مهم و بزرگ کشور تلاش می کنیم.

وی جمعیت جامعه عشایری کشور را ۲۵۱ هزار خانوار و بیش از یک میلیون و ۳۱۵ هزار نفر اعلام کرد و افزود: جامعه عشایری ایران ۱.۴ درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند اما در عین حال ۲۵ درصد گوشت قرمز و ۳۵ درصد صنایع دستی و بخش زیادی از گیاهان دارویی و مواد لبنی کشور را تامین می کنند.

کد خبر 6089341

دیگر خبرها

  • به تعویق افتادن زمان برگزاری ویژه برنامه صعود سراسری به ارتفاعات بازی دراز
  • برگزاری رویداد استانی اهدای جایزه جوانی جمعیت در قم
  • برگزاری نخستین جشنواره "فیلم رضوان" نوآوری این دوره از جشنواره امام رضا (ع) است
  • حضور قاری افغانستانی در بیست و نهمین جشنواره بین المللی قرآن و حدیث
  • برگزاری محفل شعر ارادت رضوی در هویزه
  • «شتر و آسیابان» به کازابلانکا رسید
  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود
  • «رخ» از مسکو جایزه گرفت/ جایزه بزرگ جشنواره مراکش برای «برنده‌ها»
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • جشنواره مسکو به «آه سرد» ۲ جایزه داد